TARTÓS SZEMPILLA- ÉS SZEMÖLDÖKFESTÉS

TARTÓS SZEMPILLA- ÉS SZEMÖLDÖKFESTÉS

TARTÓS SZEMÖLDÖKFESTÉS

A szemöldök festéssel tudunk változtatni, korrigálni a formán, ráadásul a szőrt is gyönyörűen befogja. A festék az ősz szőrszálakat is befedi tartósan, és nagyjából 2-3 hétig tartja a színét. Természetesen a szemöldökfestéshez a szemöldökszedés is ajánlatos, hogy tényleg a tökéletes formát kapjunk, ami kiemeli a tekintetet.

  • A festés hosszantartó és stabil színt kölcsönöz a szemöldöknek, így napokig vagy akár hetekig is élvezheti a friss és ápolt megjelenést.

  • Széles választékban elérhető színek segítenek Önnek kiválasztani az ideális árnyalatot, amely a legjobban kihangsúlyozza a szemöldök és arc vonalát.

  • A tartós szemöldökfestés vízálló, így a színe nem fog elmosódni vagy elhalványulni még a víz érintkezése során sem.

  • A tartós festés csökkenti a sminkeléshez szükséges időt, így gyorsan és hatékonyan érheti el a kívánt megjelenést.

TARTÓS SZEMPILLAFESTÉS

Szempillafestést azoknak ajánljuk, akiknek világosabb, kevésbé látható szempillái vannak. A festéket a hajszíne alapján választjuk ki, a minél természetesebb végeredmény érdekében. Körülbelül 3-4 hétig látható a festés eredménye. Ez a gyors eljárás hangsúlyossá teszi a tekintetet és a szempillákat.​

  • A tartós szempillafestés élénk és intenzív színeket eredményez, amelyek kiemelik a szemek természetes szépségét, anélkül, hogy a mindennapi sminkeléssel kellene foglalkozni.

  • A festés eredménye hetekig vagy akár hónapokig is tarthat, így mindennapi smink rutinja könnyebbé válik, és mindig késznek érezheti magát.

  • A tartós szempillafestés vízálló, így még a sport vagy az eső sem fogja elmosni a színeket. Ideális választás a tartós és kifinomult megjelenésért.

  • A kezelés gyors és kényelmes, és a festés közben pihenhet, miközben szakértőnk gondoskodik a pontos és szép eredményről.

REFERENCIA KÉPEK

GALÉRIA

TARTÓS SZEMÖLDÖKFESTÉS

Szemöldökfestés előttELŐTTEUTÁNASzemöldökfestés

TARTÓS SZEMÖLDÖKFESTÉS

Szemöldökfestés előttELŐTTEUTÁNASzemöldökfestés után

TARTÓS SZEMPILLAFESTÉS

Műszempilla

TARTÓS SZEMPILLAFESTÉS ÉS SZEMPILLA LIFTING

Szempilla lifting előttELŐTTEUTÁNASzempilla lifting

TOVÁBBI MUNKÁINK

RÓLUNK MONDTÁK

Gábor Bálányi
Gábor Bálányi
Nóra Nagy
Nóra Nagy
Nagyon kedvesek és segítőkészek az itt dolgozók. Én egy 1D pillákkal lettem gazdagabb az ittlétem alatt és tökéletesen meg vagyok elégedve a végeredménnyel! Csak ajánlani tudom őket. c: 💕
Lili Biró
Lili Biró
Csak ajánlani tudom őket!!❤️🫶🏽 Zoéhoz járok már évek óta, ilyen szépen még soha senki más nem tudta megcsinálni a szempillám és szemöldököm!💖
Hella Hallak
Hella Hallak
Eszter Tóth
Eszter Tóth
Zsanett Binder
Zsanett Binder
Profi csapat, jó hangulat! Mindenkinek ajánlom.
Nóra Fábián-Böröcz
Nóra Fábián-Böröcz
Csak ajánlani tudom a lányokat és a szalont. :) Ezúton is köszönöm Nektek a munkátokat!
Adél Jóború
Adél Jóború
Eszter Király
Eszter Király
Emily
Emily