Arckezelés

Minden arctípusra van megoldásunk

A Beauté Budapest-nél úgy gondoljuk, hogy az igazi szépség az egészséges, ragyogó bőrrel kezdődik. Személyre szabott arcápolási élményeink nem csak a kényeztetésről szólnak, hanem a tudomány, a szakértelem és a jó hangulat tökéletes egyensúlyáról is.

Amennyiben nem biztos abban, hogy melyik kezelésünket válassza, hívjon minket vagy foglaljon időpontot ingyenes bőrdiagnosztikára.
ONLINE FOGLALÁS
INGYENES BŐRDIAGNOSZTIKA

TISZTÍTÓ
ARCKEZELÉS

TOVÁBB

FELTÖLTŐ ÉS HIDRATÁLÓ
ARCKEZELÉS

TOVÁBB

PIGMENTFOLT ÉS HEGHALVÁNYÍTÓ KEZELÉS

TOVÁBB

CO2 CARBOXY ARCKEZELÉS

TOVÁBB

MEZOPEN MIKROTŰS KEZELÉS

TOVÁBB

ELEKTROKOZMETIKAI KEZELÉSEK

TOVÁBB
Beauté Budapest

MESOTICA TERMÉKCSALÁD

A 2006-ban alapított spanyol-magyar vállalat kozmetikai gyógyászatra, kutatásra és fejlesztésre specializálódott, és komplex, intelligens peptid koncentrátumokat gyárt.

A peptidek általában csak nagyon alacsony koncentrációban találhatók meg a hagyományos arckrémekben és szérumokban, ami csökkenti a hatékonyságukat. A Mesotica azonban elsőként alkotta meg a világon az innovatív, peptid központú termékcsaládját, amely lehetővé teszi az „intelligens peptidek” használatát a bőr megújulási folyamatainak aktiválására. Ezek a termékek személyre szabott, luxusérzetű kezeléseket tesznek lehetővé, a magas minőség és a kiváló összetevők széles választékának köszönhetően. Az aktív hatóanyagok tudományos kutatásokkal és dermatológiai tényekkel alátámasztott, nagy koncentrációjú kombinációban vannak jelen.

A Mesotica kutatói kifejlesztették a kozmetikai ipar egyik legmagasabb hatóanyag-tartalmú peptidek szekvenciális sorozatát és 3D bőrápolási rendszerét™, amelyek lenyűgöző eredményeket biztosítanak.Az ilyen összetevők révén a 35 év feletti, magukra és környezetükre igényes férfiak és nők számára a szépségápolás új jelentést nyer.

A Mesotica 3D teljes bőrszerkezetet átfogó bőrápolási koncepciója high-tech hatóanyagokkal segíti újraépíteni és aktiválni a bőr működését a hidro-lipid réteg, az epidermisz és a dermisz szintjén is.

Mesotica

GALÉRIA