GYANTÁZÁS

BÁRSONYOSAN SIMA BŐRT SZERETNÉL?

A nem kívánt szőrzet eltávolítása sima, puha és ragyogó bőrt varázsol, amely akár átalakíthatja az egész auránkat. Ennek a folyamatnak a gyantázás a leghatékonyabb módja. Nem minden gyantázás élménye kellemes azonban. Nálunk, a Beauté Budapest-nél, a gondosan képzett szakembereink a legjobb minőségű gyantát és felszerelést használják, hogy a folyamat élvezetes legyen és a bőre azonnal frissnek hasson. 

GYANTÁZÁS

A gyantázás lényege, hogy a szőrt gyökerestül távolítjuk el, ennek a eredménye a hetekig tartó bársonyosan sima bőr. A szőrszálak ritkulnak és elvékonyodnak. Nincsen viszkető érzés a szőr növekedése során.

A szalonunkban két féle gyantával dolgozunk, hiszen a testünkön vannak érzékenyebb és kevésbé érzékeny területek. Érzékenyebb és az intim területekre egy titándioxidos, shea vajas folyékony gyantát használunk, amit kifejezetten hiperérzékeny bőrre fejlesztettek ki. Kevésbé érzékeny területekre patronos gyantát használunk, ami hasonlóan kíméli a bőrt, de eltávolítja az erősebb, sűrűbb szőrzetet is.

Gyantázás
Gyantázás

A GYANTÁZÁS UTÓKEZELÉSE

Gyantázás után fontos, hogy használjunk fényvédő krémet az UV sugárzás ellen. Kerülni kell a szoláriumozást, napozást a kezelést követő 24 órában, mert kialakulhatnak pigmentfoltok.

Ahhoz, hogy a szőr szépen kibujjon, és a gyulladást elkerüljük, használjunk testradírt legalább heti 1x.

A gyantázott testrésszel ezeken kívül mar nem sok dolgunk lesz, csak élvezni a heteken at tartó sima, puha bőrt.

REFERENCIA KÉPEK

GALÉRIA

RÓLUNK MONDTÁK

Gábor Bálányi
Gábor Bálányi
Nóra Nagy
Nóra Nagy
Nagyon kedvesek és segítőkészek az itt dolgozók. Én egy 1D pillákkal lettem gazdagabb az ittlétem alatt és tökéletesen meg vagyok elégedve a végeredménnyel! Csak ajánlani tudom őket. c: 💕
Lili Biró
Lili Biró
Csak ajánlani tudom őket!!❤️🫶🏽 Zoéhoz járok már évek óta, ilyen szépen még soha senki más nem tudta megcsinálni a szempillám és szemöldököm!💖
Hella Hallak
Hella Hallak
Eszter Tóth
Eszter Tóth
Zsanett Binder
Zsanett Binder
Profi csapat, jó hangulat! Mindenkinek ajánlom.
Nóra Fábián-Böröcz
Nóra Fábián-Böröcz
Csak ajánlani tudom a lányokat és a szalont. :) Ezúton is köszönöm Nektek a munkátokat!
Adél Jóború
Adél Jóború
Eszter Király
Eszter Király
Emily
Emily