LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

SZABADULJON MEG A NEM KÍVÁNT SZORZETTOL

Elege van a borotválkozás, gyantázás vagy szőrtelenítés végtelen ciklusából? Képzelje el magát abba a helyetbe, ahol minden nap selymes, sima bőrrel ébredhet, a hagyományos szőrtelenítési módszerek fáradalmai és kellemetlenségei nélkül.

 A Dióda lézeres szőrtelenítéssel ez a képzelet most valósággá válik! A Beauté Budapestnél a tapasztalt szakemberekből álló csapatunk minden egyes kezelési tervet az Ön egyedi igényeihez igazítja, így biztosítva a lehető legjobb eredményt. Az Ön kényelme és elégedettsége a legfőbb prioritásunk.

DIÓDA LÉZERGÉPRŐLELŐNYEI
MENETEELŐKÉSZÜLETEKFONTOS

DIÓDA LÉZER

A dióda lézer a legújabb áttörést jelentő technológia a lézeres szőrtelenítésben. A professzionális lézeres szőrtelenítő készülékekben általában lézerdiódákat használnak. Ezek a diódák koncentrált lézerfénysugarat bocsátanak ki egy meghatározott hullámhosszon, amely jól alkalmas a szőrtüszőkben lévő melanin megcélzására. A választott hullámhossz a páciens bőrtípusától és hajszínétől függ, mivel a különböző hullámhosszok különböző kombinációk esetében hatékonyabbak. A diódalézerek kínálják a legmélyebb behatolási szintet, ami a kezelés utáni leghatékonyabb eredményeket biztosítja.

A készülékkel végzett kezelés minimális kellemetlenséggel jár, ugyanakkor rendkívül hatékony, mivel a hő belülről pusztítja el a szőrgyökereket, ezzel megakadályozva a jövőbeli szőrnövekedést.

Lézeres szőrtelenítés
Dióda lézer

GÉPRŐL

A Beauté Budapest-ben a Zeon Triplewawe Pro készülék segítségével végezzük a lézeres szőrtelenítést. Sajátos diódalézer technológiájának köszönhetően mindenféle bőrtípust, szőrtípust és testrészt tudunk kezelni.

Az Zeon Triplewawe Pro készülék a legújabb technológiájú, három különböző hullámhosszú tartományban működik -755nm+808nm+1064nm. Sokkal kisebb az átlagos dióda lézeres gépeknél, de mégis erős, 3000W csúcsteljesítményre képes. 20Hz-es frekvenciája miatt az egyik leggyorsabb a piacon. A készülékkel végzett kezelés teljesen fájdalommentes, nagyon biztonságos, hatékony és precíz. 

 A 3 hullámhossz minden szőrtípust elér, minden mélységben és színben. A Triwave technológia sokkal jobb eredményeket ér el, nagyobb biztonsággal. Tudtad, hogy a dióda lézeres szőrtelenítő kezelések esetében a hullámhossz a kezelési mélységet jelöli egyrészt? A Triplewawe lézeres szőrtelenítő technológiát azért fejlesztették ki, hogy minden mélységben kezelhessük a szőrtüszőket és ne maradjanak meg szőrszálak itt-ott amiatt, hogy magasabban vagy mélyebben találhatóak, mint 808nm. 

A hullámhossz másik lényege pedig a bőrszín általi elnyelődés. A 755nm hatásosabb világosabb, az 1064nm pedig sötétebb bőrtípusokon. Igaz, hogy a 808nm-es lézer kezel minden bőrtípust, de nem mindenhol ugyan olyan hatékonyan. A 3 hullámhossz egy kezelőfejbe építve megoldja ezt a problémát is és minden bőrszín és szőrtípus ugyanolyan eredményesen kezelhető.

A gép orvosi CE minősítéssel rendelkezik.

CE

ELŐNYEI

  • A lézeres szőrtelenítés szelektíven célozza meg a szőrtüszőket, a környező bőrt érintetlenül hagyva.
  • A lézeres szőrtelenítés egyszerre több szőrtüszőt is képes kezelni, így viszonylag gyors eljárás a test nagy területein.
  • Segíthet csökkenteni vagy megszüntetni a benőtt szőrszálakat, ami a borotválkozás és a gyantázás gyakori problémája.
  • Megbízható hűtőrendszerének köszönhetően fájdalommentes lézeres szőrtelenítést tesz lehetővé.
  • Nemcsak a sötét és vastag szőrszálakat lehet vele kezelni, hanem a világosabb és vékonyabb szőrzet esetén is szép eredményeket tud felmutatni.
  • Minden bőrtípusra alkalmazható, akár a napbarnítottra is.
  • 3 különböző hullámhossz, ami több lehetőséget kínál.

ELŐKÉSZÜLETEK

Első körben részt kell vennie egy konzultáción. A konzultáció során megbeszéljük céljait, kórtörténetét, valamint az esetleges aggályait és kérdéseit. 

A kezelés napján kerülje a parfümök, testápolók vagy krémek használatát a kezelési területen. Ezek a termékek befolyásolhatják a lézer hatékonyságát.

Az időpontot megelőző hetekben kerülje a gyantázást, a szőrtelenítést vagy a szőrtelenítő krémek használatát a kezelt területen. Ezek a módszerek eltávolítják a szőrtüszőket, amelyek a lézeres szőrtelenítés célpontjai.

Fontos, hogy a szőr növekvő fázisban legyen, így a lézer által kibocsátott energia, ezen a „vezető szálon” keresztül le tudjon jutni egészen a szőrtüszőig.

A kezelések előtt 5-7 nappal (bizonyos esetekben akár 2 héttel) feltétlenül kerülje a túlzott napozást és a természetes és mesterséges barnulást. A leégett vagy napbarnított bőr hajlamosabb lehet az olyan káros hatásokra, mint az égés vagy a hiperpigmentáció az eljárás során.

Maradjon hidratált és őrizze meg a bőr egészségét: Biztosítsa, hogy bőre jól hidratált és egészséges legyen. Hidratálja rendszeresen, hogy a bőrt optimális állapotban tartsa.

KEZELÉS MENETE

I. Konzultáció​​​

A konzultáció során megbeszéljük kórtörténetét, bőrtípusát és a szedett gyógyszereket.
A kozmetikusunk felméri az Ön szőrtípusát, szőre színét és a kezelni kívánt terület(ek)et, hogy megállapítsa, alkalmas-e Ön a diódalézeres szőrtelenítésre.

​II. Biztonság

Ön és a kozmetikusunk is védőszemüveget visel, hogy a szemét megvédje a lézerfénytől.

III. Kezelés

Az Ön bőrtípusa és hajszíne alapján állítjuk be a diódalézer beállításait, beleértve a lézer hullámhosszát és az impulzus időtartamát.
A kezelési területre hűtő gélt alkalmazunk, hogy minimalizálják a kellemetlen érzést és védjük a bőrfelületet.
A diódalézert ezután a kezelési területre irányítják. A lézer fényimpulzusokat bocsát ki, amelyeket a szőrtüszőkben lévő melanin elnyel, hőt termel és károsítja a tüszőket.
A kezelés során enyhe szúró vagy csípő érzést érezhet.​

IV. Kezelés után

A kezelt terület kissé vörös és duzzadt lehet. Ez normális és átmeneti reakció.
A kellemetlen érzés enyhítésére nyugtató krémeket, fényvédőt viszünk fel a kezelt területre
A komplikációk kockázatának csökkentése érdekében minden kezelés előtt és után néhány hétig kerülje a napozást és a barnulást.

FONTOS

A lézeres szőrtelenítés hatékonysága olyan tényezőktől függően változhat, mint a haj színe, a bőrtípus és az alkalmazott lézertechnológia.

A kívánt eredmény eléréséhez több, több hét különbséggel végzett kezelésre is szükség lehet.A kezelés után enyhe kellemetlen érzés vagy bőrpír jelentkezhet, de ezek a mellékhatások általában átmenetiek.

A lézeres szőrtelenítés előtt mindenképpen konzultáljon egy szakképzett szakemberrel, hogy megállapítsa, alkalmas-e Ön a kezelésre, és hogy az Ön egyéni körülményei alapján megbeszéljék a lehetséges kockázatokat vagy szövődményeket.

A kezdeti kezeléssorozat befejezése után szükség lehet alkalmi fenntartó kezelésekre, hogy a megmaradt hajszálak hatékony kezelését biztosítsa.

A legjobb eredmények fenntartása és a mellékhatások kockázatának minimalizálása érdekében kövesse a kozmetikusunk által adott utókezelési utasításokat.

Lézeres szőrtelenítés
REFERENCIA KÉPEK

GALÉRIA

RÓLUNK MONDTÁK

Gábor Bálányi
Gábor Bálányi
Nóra Nagy
Nóra Nagy
Nagyon kedvesek és segítőkészek az itt dolgozók. Én egy 1D pillákkal lettem gazdagabb az ittlétem alatt és tökéletesen meg vagyok elégedve a végeredménnyel! Csak ajánlani tudom őket. c: 💕
Lili Biró
Lili Biró
Csak ajánlani tudom őket!!❤️🫶🏽 Zoéhoz járok már évek óta, ilyen szépen még soha senki más nem tudta megcsinálni a szempillám és szemöldököm!💖
Hella Hallak
Hella Hallak
Eszter Tóth
Eszter Tóth
Zsanett Binder
Zsanett Binder
Profi csapat, jó hangulat! Mindenkinek ajánlom.
Nóra Fábián-Böröcz
Nóra Fábián-Böröcz
Csak ajánlani tudom a lányokat és a szalont. :) Ezúton is köszönöm Nektek a munkátokat!
Adél Jóború
Adél Jóború
Eszter Király
Eszter Király
Emily
Emily