PIGMENTFOLT ÉS HEGALVÁNYÍTÓ KEZELÉS

PIGMENTFOLT ÉS HEGHALVÁNYÍTÓ KEZELÉS

Pigmentfoltok a bőrön megjelenő színváltozások, melyek kialakulhatnak napkárosodás, UV sugárzás hatására, hormonális változások, például menopauza vagy terhesség következtében, valamint gyulladás utáni hiperpigmentáció formájában, amit aknés hegek, égési sérülések vagy pikkelysömör okozhat. 

Kezelésük során mikrodermabrázió, savas hámlasztás vagy tűs kezelés jöhet szóba, ahol szakembereink a bőr állapotát és a probléma forrását felmérve javasolnak megfelelő kezelési módot. 

Célunk, hogy egyenletes bőrtónust biztosítsunk, így kezeléseink a pigmentációs egyenetlenségek csökkentésével segítik a bőr természetes ragyogásának visszanyerését. Az alkalmazott hatóanyagok célzottan halványítják a pigmentfoltokat és hegeket, miközben elősegítik a bőr regenerálódását. A korai kezelés megkezdése kulcsfontosságú lehet az eredményesség szempontjából, szakértőink segítséget nyújtanak az optimális kezelési terv és időpont kiválasztásában.

ÁRLISTAIDŐPONTFOGLALÁSINGYENES BŐRDIAGNOSZTIKA

GALÉRIA

RÓLUNK MONDTÁK

Gábor Bálányi
Gábor Bálányi
Nóra Nagy
Nóra Nagy
Nagyon kedvesek és segítőkészek az itt dolgozók. Én egy 1D pillákkal lettem gazdagabb az ittlétem alatt és tökéletesen meg vagyok elégedve a végeredménnyel! Csak ajánlani tudom őket. c: 💕
Lili Biró
Lili Biró
Csak ajánlani tudom őket!!❤️🫶🏽 Zoéhoz járok már évek óta, ilyen szépen még soha senki más nem tudta megcsinálni a szempillám és szemöldököm!💖
Hella Hallak
Hella Hallak
Eszter Tóth
Eszter Tóth
Zsanett Binder
Zsanett Binder
Profi csapat, jó hangulat! Mindenkinek ajánlom.
Nóra Fábián-Böröcz
Nóra Fábián-Böröcz
Csak ajánlani tudom a lányokat és a szalont. :) Ezúton is köszönöm Nektek a munkátokat!
Adél Jóború
Adél Jóború
Eszter Király
Eszter Király
Emily
Emily