MŰSZEMPILLA

műszempilla

Egy nagyon hasznos találmány azok számára, akik nem szeretnének mindennap sminkelni, de igéző tekintetre vágynak.

Fontos, hogy ne higgyük azt, hogy ez egy “mű” dolog, igenis lehet természetesebb és hatásosabb stílusokat is csinálni. Ezt együtt megbeszélve döntjük el, hogy mi kerül fel majd a saját szempillákra.

Az eljárás során a saját természetes szempillákra helyezünk fel a szálazott műszempillát, ami nem allergizál. Ez egy teljesen komfortos, és megszokható viselet. Van hozzá fesű, amivel reggelente szépen meg lehet fesülni a műszempillákat, hogy ne kócolódjanak, hanem szépen a megfelelő irányba álljanak.

Az eljárás 1.5-2 órát vesz igénybe, stílustól függően. 3-4 hetente érdemes töltetni, hogy mindig szépen, igényesen nézzen ki. 

Műszempilla
Műszempilla

stílusok

A műszempillák számos stílusban és variációban elérhetők, így könnyen megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt. Az alábbiakban néhány gyakori műszempilla stílust talál.

1D stílus, azt jelenti, hogy egy saját szempillára 1 db műszempilla kerül fel helyezésre. Ezt a stílust inkább a természetes látvány kedvelőknek ajánljuk, vagy azoknak, akik meg sosem viseltek ezelőtt műszempillát.

2D műszempilla, amikor egy saját természetes szempillára 2 db műszempillát helyezünk fel. Ez már egy látványosabb technika. Feltűnőbb tekintetet ad.

3D műszempilla, olyan technika, mikor egy saját szempillára 3 darab műszempilla kerül, ezáltal dús, sűrűbb, látványosabb szempillákat viselhetünk.

4D műszempilla során egy saját szempillára 4 darab műszempilla kerül, ezáltal dús, még sűrűbb, látványosabb szempillákat viselhetünk.

REFERENCIA KÉPEK

GALÉRIA

RÓLUNK MONDTÁK

Gábor Bálányi
Gábor Bálányi
Nóra Nagy
Nóra Nagy
Nagyon kedvesek és segítőkészek az itt dolgozók. Én egy 1D pillákkal lettem gazdagabb az ittlétem alatt és tökéletesen meg vagyok elégedve a végeredménnyel! Csak ajánlani tudom őket. c: 💕
Lili Biró
Lili Biró
Csak ajánlani tudom őket!!❤️🫶🏽 Zoéhoz járok már évek óta, ilyen szépen még soha senki más nem tudta megcsinálni a szempillám és szemöldököm!💖
Hella Hallak
Hella Hallak
Eszter Tóth
Eszter Tóth
Zsanett Binder
Zsanett Binder
Profi csapat, jó hangulat! Mindenkinek ajánlom.
Nóra Fábián-Böröcz
Nóra Fábián-Böröcz
Csak ajánlani tudom a lányokat és a szalont. :) Ezúton is köszönöm Nektek a munkátokat!
Adél Jóború
Adél Jóború
Eszter Király
Eszter Király
Emily
Emily