Mi az a szempilla lifting?

A szempilla lifting egy innovatív esztétikai megoldás, amely hosszabb, ívelt és dúsabb hatást kölcsönöz a természetes szempilláknak.

Miért népszerű manapság a szempilla lifting?

A szempilla lifting népszerűsége az elmúlt években rohamosan növekszik, mivel egyre több ember fedezi fel. A tapasztalataink szerint ez a kezelés ideális választás mindennapi szépségápolási rutinba, mivel sok időt és energiát takarít meg vendégeink számára a reggeli sminkelés során. A kezelés lehetővé teszi a szempillák természetes módon történő ívelté válását anélkül, hogy műszempillákra lenne szükség. Ennek eredményeként a szempillák sokkal természetesebben néznek ki, ami vonzó lehet azok számára, akik szeretnék megőrizni a természetes megjelenést. Emellett a szempilla lifting megfelelő ár-érték aránnyal rendelkezik, ami tovább növeli népszerűségét a szépségiparban.

Menete

 1. Előkészítés: A szempilla lifting kezelés előtt a kozmetikus alaposan megtisztítja a szempillákat és eltávolítja a sminkmaradványokat, hogy biztosítsa a megfelelő tapadást és az eredmények maximális tartósságát.
 2. Alapok felhelyezése: A kozmetikus felhelyezi az alapokat a szempillákra, amelyek segítenek megemelni és formázni őket.
 3. Lifting folyadék: Ezután a kozmetikus felviszi az lifting folyadékot a szempillákra, amely segít megemelni és formázni a szempillákat.
 4. Rögzítés: Miután az lifting folyadék hatására megemelkedtek és formálódtak a szempillák, a kozmetikus rögzíti azokat, hogy az ív hosszabb ideig megmaradjon.
 5. Befejező lépések: Végül a kozmetikus eltávolítja az alapokat és letisztítja a szempillákat, majd hidratálja a kezelt területet.
Szempilla Lifting

Utókezelés

A szempilla lifting után fontos betartani néhány teendőt, hogy megőrizd és hosszú ideig élvezhesd az eredményt:

 1. Ne piszkáld a szempillákat: Az első 24 órában kerüld a szempillák érintését, hogy a hajlított forma megmaradjon.
 2. Kerüld a nedvességet: Kerüld a vízzel való érintkezést a kezelés utáni 24-48 órában. Ez magában foglalja az arcmosást, szaunázást, uszodát vagy a zuhanyzást.
 3. Ne használj sminket: Az első 24 órában kerüld a szempillafesték, szempillaspirál vagy más sminktermékek használatát a szempilla lifting területén.
 4. Kerüld az olajalapú termékeket: Az olajalapú termékek lebontják a ragasztót, ezért kerüld az olajos szemkörnyékápolókat vagy sminklemosókat a kezelt területen.
 5. Ne aludj az arcodon: Az alvás közbeni dörzsölés vagy az arc párna dörzsölése ronthatja a szempilla lifting hatását. Próbálj meg hanyatt aludni, hogy minimalizáld a személyes érintkezést.
 6. Használj szempillaápoló termékeket: Használj szempillaápoló szérumokat vagy kondicionálókat a szempillák egészségének és rugalmasságának megőrzése érdekében.

Tévhitek, hiedelmek

 1. Fájdalmas: Sokan úgy gondolják, hogy a szempilla lifting fájdalmas lehet, de általánosságban fájdalommentes eljárás.
 2. Károsítja a szempillákat: Sokan attól tartanak, hogy a kezelés károsíthatja a szempillákat vagy a szem környékét. Ha azonban tapasztalt és képzett szakember végzi el a kezelést, a szempillák nem sérülnek, és a kezelés biztonságosnak tekinthető.
 3. Rövid távú hatás: Néhányan úgy gondolják, hogy a lifting hatása csak rövid ideig tart. Valójában a szempilla lifting hatása általában 6-8 héten át tart, és idővel fokozatosan halványul, de nem azonnal tűnik el.
 4. Csak hosszú szempillákhoz: A tévhit szerint a szempilla lifting csak azoknak előnyös, akik hosszú szempillákkal rendelkeznek. Valójában a szempilla lifting mindenféle hosszúságú és típusú szempillához alkalmazható, és segít kiemelni és formázni a természetes ívet.
 5. Nem alkalmas érzékeny szeműeknek: Noha az érzékeny szemekkel rendelkező emberek óvatosnak kell lenniük, és konzultálniuk kell egy szakemberrel a kezelés előtt, a szempilla lifting általában biztonságos eljárás még az érzékeny szeműek számára is, ha megfelelően végzik el.

Összeségében sok tévhit és hiedelem kering róla, például hogy káros lehet az egészségre vagy hogy nem tartós. Azonban megfelelő kezelés és utóápolás mellett biztonságos és hosszan tartó hatást nyújt. A szempilla lifting ideális választás lehet mindennapi használatra vagy speciális alkalmakra, hogy kiemelje a szemek szépségét és fokozza az önbizalmat. Ha ragyogó és vonzó szempillákat szeretnél, a szempilla liftinget érdemes lehet kipróbálni!

Ajánlott bejegyzések